ŠPIC AJNTRAHTA KONAČNO "ORAO" - JOVIĆ: SRBIJA na prvom mestu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme su se mnogi pitali zašto Luke Jovića (20) nema u dresu A tima "orlova", iako teroriše golmane u Bundesligi. Odgovor selektora Mladena Krstajića je bio da je Luka u tim trenucima potrebniji "orlićima". A sada, kada je Luka sa svojim saigračima obezbedio plasman na Evropsko prvenstvo, evo ga i u Staroj Pazovi, sprema se za duele u seniorskoj konkurenciji protiv Crne Gore (subota) i Litvanije (utorak) u Ligi nacija!

Luka Jović

Nasmejan kao i uvek, spreman da golgetersko umeće koje je pokazao ove sezone u Ajntrahtu (12 golova) demonstrira i u crvenom ili belom dresu sa državnim grbom, pojavio se juče pred novinarima!

- Drago mi je da sam sa reprezentacijom, maksimalno sam fokusiran i ne razmišljam mnogo o Bundesligi. Srbija je na prvom mestu, verujem da ćemo pobediti u oba meča i završiti ovaj ciklus na prvom mestu u grupi! Srećan sam i što se vraćam na Marakanu, ovoga puta sa reprezentacijom. Pratim moju Zvezdu, naravno, srce mi je puno što su pobedili Liverpul i što prave odlične rezultate u Ligi šampiona - u svom stilu će "srpski Falkao".

Na kraju se, ipak, osvrnuo malo i na dešavanja u jednoj od najjačih evropskih liga gde je prva zvezda.

- Sviđa mi se Nemačka, stadioni su puni i drago mi je da sam na tom nivou. Nadam se da će Ajntraht otkupiti moj ugovor od Benfike i da ću postati zvanično njihov član - zaključio je Jović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Veljković

Veljković veruje u uspeh!

Još jedan "Nemac" iz Krletove čete - Miloš Veljković (23), štoper Verdera iz Bremena, optimista je pred duele sa Crnogorcima i Litvancima.

- Dve utakmice kod kuće, dobra prilika da obradujemo navijače. Moramo ući 100 odsto u meč i nadam se da ćemo zabeležiti pobede. Velika prednost za nas je izostanak Stevana Jovetića u reprezentaciji Crne Gore, znamo svi kakav je igrač - iskren je Veljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading