Fudbaleri Junajteda pobesneli zbog Matića!

Autor:

Sport

13.11.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Junajteda navodno su nezadovoljni zbog toga što menadžer Žoze Murinjo i dalje ima poverenja u Nemanju Matića uprkos njegovoj lošoj formi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić na udaru kritika

Junajted je za vikend poražen od Sitija 3:1, a mnogi igrači "đavola" su bili zabrinuti zbog toga što Žoze Murinjo ne namerava da razmotri status Nemanje Matića.

Navodno igrači i ljudi oko kluba su veoma nezadovoljni igrama srpskog veziste koji je posebno loše igrao u duelima sa Ilkajem Gundoanom. 

- Matićevo loše markiranje Gundoana je dozvolilo Nemcu da postigne treći gol u tom meču. To nije prva greška Matića od kada je stigao na "Old traford", ali je on konstantno u prvom timu od kada je stigao u Čelsi pre 16 meseci- piše Tajms. 

Engleski mediji smatraju da bi Matić bolje igrao kada bi bio u rotaciji u timu Junajteda i da Murinjo ima neke druge opcije umesto Nemanje. Pre svega tu svrstavaju Pola Pogbu, Maruana Felainija, Andera Ereru i Skota Mektomineja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading