ALBANSKI PROVOKATOR PRIZNAO: Evo šta kaže Šaćiri o odluci da ne dođe u Beograd!

Autor: Tanjug

Sport

13.11.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Džerdan Šaćiri priznao je da je prava odluka da izostane sa meča protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerdan Šaćiri

Menadžer "crvenih" Jirgen Klop nije vodio Šaćirija, u ovom trenutku možda i igrača Liverpula u najboljoj formi, kako bi izbegao političke konotacije nakon poteza na Mundijalu kada je gol Srbiji slavio sklapanjem "albanskog orla".

- U Beogradu je vruća atmosfera. Bilo je bolje da ostanem u Engleskoj i svi da se skoncentrišu na fudbal- rekao je Šaćiri.

Samo četiri dana posle poraza od Zvezde (2:0) Šaćiri je bio strelac protiv Fulama (2:0) Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića.


- Bio sam odmoran, trenirao sam u Liverpulu, ali to ništa nije promenilo. Hteo sam protiv Fulama da odigram dobro i tako je bilo. Odluka menadžera je ko će da igra protiv određenih timova- rekao je fudbaler rođen u Gnjilanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading