Fudbaler Liverpula pod istragom zbog klađenja!

Autor:

Sport

12.11.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž nalazi se pod istragom Fudbalske asocijacije (FA), koja ga tereti za kršenje pravila koja se odnose na klađenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Staridž pod istragom

Kako su preneli britanski mediji, Staridž je pravila navodno prekršio u januaru ove godine. Napadač Redsa o optužbama treba da se izjasni do utorka, 20. novembra. 

FA je saopštila da je Staridž pod istragom zbog dva pravila, prvo se odnosi na zabranu klađenja za učesnika meča, direktno ili indirektno, dok je u drugom zabranjeno davati javnosti nepoznate informacije ili instrukcije drugim osobama o utakmici u kojoj učestvuje. 

Danijel Staridž je u Liverpulu od 2013. godine, a pre toga je bio član Mančester Sitija i Čelsija. Ove sezone Staridž je igrao na 12 utakmica, a bio je strealc četiri gola. 

Liverpul je povodom Staridžovog slučaja izdao saopštenje u kojem je naglašeno da se njihov igrač "nikada nije kladio na fudbal, kao i da će pružiti svoju punu i nedvosmislenu saradnju u ovom slučaju". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading