CRNOGORCI SE NIŠTA NE PITAJU U BEOGRADU!

Autor:

Sport

13.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi", vi se pitate, sudbina Grupe 4 u Ligi nacija je u vašim rukama! Izabranici Mladena Krstajića trenutno su na prvom mestu, a tu će i ostati u slučaju da ispune sve selektorove zamisli u preostala dva susreta.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Srbija - Crna Gora!

Crnogorci nam na Marakanu dolaze 17. novembra, imamo pozitivan naboj posle pobede u gostima sa 2:0, ali i znatno oslabljen tim zbog povreda.

BOLNICA U PAZOVI

Sergej Milinković-Savić je povredio zadnju ložu, golman Marko Dmitrović je na pregledima zbog povrede trbušnog zida, Ljubomir Fejsa je još uvek u Beogradu iako je takođe prijavio povredu zadnje lože, dok Filip Kostić tek danas stiže na pripreme posle operacije zuba. Ipak, selektor na okupljanju u ponedeljak u Staroj Pazovi nije gubio optimizam, već najavljuje da će "zakrpiti" sastav gde bude trebalo.

- Korigovaćemo spisak. Videćemo više u narednom periodu, ali Sergej sigurno neće igrati protiv Crne Gore, a za ostale ćemo videti. Svaka utakmica je bitna i odlučujuća. Crna Gora će igrati koliko im dozvolimo, a mi imamo dobru atmosferu, verujemo u šta radimo i poštujemo protivnika. Kada je u pitanju levi bek, imamo tu Kolarova, Rodić je odigrao kako smo očekivali. Raduje me i igra naših napadača u klubovima. Pratimo i Pavkova jer je sa Zvezdom napravio sjajan rezultat za srpski fudbal. Dao je dva gola, igraće sve bolje i bolje jer je dobio samopouzdanje - istakao je Krstajić.

RepublikaFoto: Starsport

OSTVARENO ZACRTANO

Slično razmišlja i povratnik na teren sa kapitenskom trakom Aleksandar Kolarov. On konstatuje da je u Bukureštu samo gol falio da se kruniše dobra igra nad Rumunijom, ali i da su pored remija ostvarili zacrtano.

- Sve je u našim rukama, mi se pitamo za prvo mesto u grupi. Zadovoljan sam. Drago mi je da reprezentacija igra dobro i bez mene, to znači da na miru mogu u penziju. A i Kostić je levi bek, samo Nemci to ne vide - kroz šalu je prokomentarisao Kolarov činjenicu da ga saigrač iz reprezentacije "glumi" kraj leve aut linije u dresu Ajntrahta.

RepublikaFoto: Starsport

ONI SU VAN STROJA

Sergej Milinković-Savić zadnja loža

Marko Dmitrović trbušni zid

Ljubomir Fejsa zadnja loža

Filip Kostić operisao zub

Aleksićev povratak posle deset godina

Zbog brojnih povreda, naknadni poziv među "orlove" dobili su Danijel Aleksić (27) iz turskog Malatjaspora, kao i golman Radnika Nikola Vasiljević (22). Aleksić, koji je nekada bio velika nada našeg fudbala dok je igrao za Vojvodinu, poziv u reprezentaciju posle punih deset godina je zaslužio sa pet golova u prvenstvu Turske, od toga dva za vikend protiv Trabzonspora (5:0).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading