JOVIĆU SE KLANJA CELA NEMAČKA! A šta on kaže?

Autor:

Sport

12.11.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvale na račun mladog srpskog napadača stižu sa svih strana, navijači, čelnici, Jovićevi saigrači su oduševljeni, a srpski reprezentativac iako je trenutno najbolji strelac Bundes lige skromno je zasluge podelio sa svojim kolegama.

Najbolji strelac Bundes lige!

- Trenutno imamo osećaj kao da letimo. Ipak, ta lista strelaca i nije tako bitna, barem za mene. Ono što me interesuje jesu jedino rezultati, tačnije da pobeđujemo- rekao je Jović.

Navijači Ajntrahta su tokom utakmice skandirali njegovo ime.

- Komplimenti svim kolegama koji su mi pomogli da postižem ove golove. Odlično se slažemo, dobri smo prijatelji svi u ekipi i svako maksimalno pomaže onom drugom- rekao je Jović.

Haler koji takođe briljira ove sezone, ima samo reči hvale za srpskog napadača. 


- Jović je najbolji među nama- rekao je Nemac.

Mediji u Nemačkoj su Rebića, Jovića i Halera prozvali "Trio Infernale" ili "paklena trojka". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Jako je lepo što imamo mogućnost da igramo sa trojicom ovakvih napadača. Luka se dokazao ovde. Nije mu isšlo u Lisabonu, ali ovde ga svi dobro pamte. Volimo da vidimo takve igrače kod nas u Frankfurtu. On je neverovatan napadač, prava je lisica u kokošinjcu! Ako još bolje bude shvatio šta treba da radi kada je malo ulevo ili udesno, može da postane napadač svetske klase- rekao je Fredi Bobić. 

Trener tima iz Frankfurta je takođe impresioniran. 

- Luka radi neverovatno dobar posao za nas. Ima pravu bombu od udarca, on je naša gol mašina- poručio je trener Ajntrahta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading