Mnogi bi voleli da su na njegovom mestu: Može li Dembele da izraste u VRHUNSKOG FUDBALERA?

Autor:

Sport

11.11.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je danas igrala protiv Betisa, a mnogi navijači smatraju da je jedino pozitivno što se desilo na ovom meču povratak Lea Mesija.

RepublikaFoto: instagram.com/o.dembele7
Osman Dembele

Najbolji igrač katalonskog tima se vratio nakon povrede lakta u meču sa Seviljom, ali nije imao sreće da njegov klub danas pobedi.

Ipak, poraz Barselone nije jedina zanimljiva stvar koja se desila. Naime, mlad Dembele je pokazao izuzetno nepoštovanje.

On je trenutno povređen i nije bio u protokolu za ovaj meč, ali igrači koji ne nastupaju imaju obavezu da dođu na stadion od 15 do 45 minuta pre meča.


Kako španski mediji prenose, dvadesetjednogodišnji krilni napadač je viđen na parkingu "Nou Kampa" u 16:13, a utakmica je počela u 16:15. Naravno, nije stigao na uvodnih nekoliko minuta ovog meča.

Svima je poznato da je Dembele nezadovoljan u Barseloni, a pominje se i odlazak iz ovog tima, ali ipak, to nije razlog za ovakvo nepoštovanje.

Da li će ga klub sa Kamp noua kazniti zbog ovoga?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading