UPOZORENJE MUŠKARCIMA: Pazite kojoj devojci ćete prići!

Autor:

Sport

10.11.2018

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ljubomora došla glave ovom fudbaleru ili je u pitanju loše šarmiranje i ophođenje prema "pogrešnoj" devojci, procenite sami posle ove priče.

RepublikaFoto: Youtube.com/juventus
Ilustracija: Foto

Naime, 2000. godine u Juventus je stigao Kamerunac Vinsent Perikar. Došao iz Sent Etjena, ali nije zabeležio nijedan zvaničan meč za "staru damu".

On je za italijanske medije otkrio zašto je oteran u Portsmut.

- Iz Francuske smo stigli nas trojica. Imali smo časove italijanskog kod prelepe profesorke. Jedno veče smo se okupili i pozvali je da dođe na piće sa nama - počeo je priču Perikar, a potom šokirao sve.

- Nakon sat vremena pozvonio mi je telefon, a sa druge strane žice bio je potpredsednik kluba Roberto Betega. Pobesneo je i pitao nas ko smo mi da šaljemo poruke njegovoj devojci. Nismo ni znali da mu je to devojka. Poslali su me u Portsmut na pozajmicu posle toga, da nije bilo te poruke moja karijera bi bila totalno drugačija, ne sumnjam - zaključio je kamerunski internacionalac.

Nakon Portsmuta, Perikar je nastupao i za Stouk, Sautempton, Milvol, Svindon, karijeru je završio 2015. godine, 33. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading