MURINJO PRED SITI: Moramo da menjamo pristup

Autor:

Sport

10.11.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za veliki derbi Mančestera... Junajted i Siti oči u oči, a menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo veruje u svoj tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Mene muči nešto drugo, a to je zašto uvek moramo da prvi primimo gol. U pozitivnom smislu, lepo je to što igrači ne odustaju i što nalaze put do pobede. Nekada promene rezultat, nekad ne, ali mi smo tim koji ima taj kolektivni duh koji nam pomaže da se vratimo u igru, mada to nije uvek moguće. Ako nastavimo prvi da primamo golove, biće dana kada nećemo biti u stanju da preokrenemo. Zato moramo menjati pristup, rasti kao tim, pre svega u smislu kompaktnosti i dobrog početka utakmice", kaže Murinjo. 

Portugalac veruje da njegov tim može protiv Sitija.


- Možemo da pokušamo. Ne kažem da ćemo biti uspešni, ali odigrali smo dva teška meča protiv veoma dva dobra tima, Čelsija i Juventusa i ostvarili dobre rezultate. Čak i kada rezultati nisu bili na našoj strani, igrali smo dobro, pozitivna atmosfera je tu, tako da ćemo pokušati isto i protiv Sitija koji je zaista moćan tim.

On ne zna da li će Lukaku igrati.

- Teško mi je da odgovorim na to pitanje, jer mislimm samo na svoj posao. Na naše linije, fudbal. Ako želite da pričamo o fudbalskim potencijalima, možemo, jer ti potencijali počinju od investicija, tek posle toga ide kvalitetan rad, organizacija. Mislim da su tu neuhvatljivi, ali šta je iza toga, to ne mogu da kažem. U ovom momentu mislim samo na fudbal i na Mančester siti kao fudbalski tim - dodao je Portugalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading