HRVATI NAJVEĆI USPEH PROSLAVILI UZ HITOVE SPRSKIH PEVAČA!

Autor:

Sport

09.11.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Dinama iz Zagreba ostvarili su i četvrtu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope u isto toliko odigranih mečeva. Umeli su "modri" to da proslave na pravi način i to uz hitove srpskih pevača.

Navijači Dinama iz Zagreba

Naime, dva kola pre grupne faze takmičenja, Dinamo ima maksimalnih 12 bodova u grupi D, Fenerbahče ga sledi sa sedam, a Spartak Trnava sa tri i poslednji Anderleht sa jednim bodom, više nemaju šanse da spreče odlazak "modrih" u nokaut fazu.

I, igrači zagrebačkog kluba su taj istorijski uspeh, na koji se čekalo skoro pola veka, rešili da proslave - uz srpske narodnjake. Zaigralo se kolo u svlačionici Dinama, pevalo se "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", što je pesma Mitra Mirića koju dugogodišnji prvi čovek "modrih", Zdravko Mamić, smatra omiljenom, ali su se čuli i stihovi Sinana Sakića, "Trezan, a za sebe ne znam".

Pogledajte OVDE kako je to izgledalo.

"Kolo i cajke... Zagreb. Nikad toga nije bilo. Repka isto. Pa valjda ni u srpskoj reprezentaciji nema tolko cajkaša kolko ovde. Užas. Zove se Dinamo al to sa starim Dinamom i Zagrebom nema nikakve veze", glasio je jedan od komentara na hrvatskom portalu 24sata.hr.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading