SPISAK ITALIJE: Bez "nevaljalog", tu je novi Pirlo

Autor:

Sport

09.11.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalska reprezentacije Italije Roberto Manćini saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljki meč sa Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno za duel protiv Portugala u Ligi nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Manćini

Roberto Manćini je zakazao reprezentativno okupljanje za ponedeljak u 12.30 u Koverćanu, a nastavak priprema rezervisan je za Milano, gde će se i odigrati meč protiv Portugalije. Biće to ujedno i poslednja šansa da se dođe do prve pozicije u grupi, što dalje vodi na Fajnal for Lige nacija.

Prijateljska utakmica protiv SAD igraće se na Luminus Areni u Genku.

SPISAK ITALIJE

GOLMANI: Alesio Kranjo (Cagliari), Đanluiđi Donaruma (Milan), Salvatore Sirigu (Torino);

ODBRANA: Kristijano Biragi (Fjorentina), Leonardo Bonući (Juventus), Đorđo Kjelini (Juventus), Matija de Šiljo(Juventus), Emerson (Čelsi), Alesandro Florenci (Roma), Alesio Romanjoli (Milan), Danijele Rugani (Juventus);

VEZNI RED: Nikolo Barela (Kaljari), Roberto Galjardini (Inter), Žoržinjo (Čelsi), Lorenco Pelegrini (Roma), Stefano Sensi (Sasuolo), Sandro Tonali (Breša), Marko Verati (PSŽ);
NAPAD: Domeniko Berardi (Sasuolo), Federiko Bernardeski (Juventus), Federiko Kjeza (Fiorentina), Vinćenco Grifo (Hofenhajm), Ćiro Imobile (Lacio), Lorenco Insinje (Napoli), Kevin Lazanja (Udineze), Leonardo Pavoleti (Kaljari), Mateo Politano (Inter).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading