Otpusti jednog pa dovedi drugog SRBINA!

Autor:

Sport

08.11.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri vezana poraza na klupi poljskog Leha uprava je odlučila da se zahvali Beograđaninu Ivanu Đurđeviću. Ipak, spremna je zamena, a u pitanju je još jedan Srbin.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Posebno je zanimljivo što je na funkciji sportskog direktora Leha od kraja avgusta Tomaš Žonsa, ovdašnjim ljubiteljima fudbala poznat kao prvi Poljak u istoriji Partizana iz sezone kad je izboren plasman u Ligu šampiona (2003/04). Mediji uveravaju da je njegov prvi pik Navalka, koji je posle petogodišnjeg selektorskog staža napustio klupu reprezentacije Poljske posle debakla na Mundijalu u Rusiji. Sad ga klub iz Poznanja zove da ugasi požar koji bukti posle razočaravajućeg početka sezone i tek sedme pozicije u šampionatu.

Adam Navalka je prva opcija, kao iskusni strateg, a mediji sa lica mesta prenose da Miroslav Đukić spada u rezervne varijante. I nije jedini na B listi, jer se osim nekadašnjeg selektora Srbije i trenera Partizana pozivu nadaju još Šveđanin Hans Bakego i Danas Tomas Kristijansen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading