KRISTIJANO JE BESAN!

Autor: Tanjug

Sport

08.11.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo kaže da njegov bivši klub Mančester junajted nije uradio ništa da pobedi, ali da je dobio poklon od prvaka Italije.

Ronaldo je postigao prvi gol u Ligi šampiona ove sezone iz sjajnog voleja, ali su gosti u poslednjih pet minuta preokrenuli preko Huana Mate iz slobodnog udarca i autogolom Aleksa Sandra.

- Liga šampiona je posebno takmičenje, kada si blizu pobede ne smeš da se opustiš jer svašta može da se desi. Dominirali smo 90 minuta, štvorili mnogo šansi, mogli da ih "ubijemo" još tri ili četiri puta, ali smo na kraju kažnjeni - rekao je Ronaldo posle utakmice za italijanski Skaj Sport.


Portugalac dodaje da je Juventus ostao na čelu grupe i da mora da završi posao na pravi način.

- Junajted nije uradio ništa da trijumfuje. Ne možemo čak ni da govorimo o sreći, mora da se pronađe, ovde se radi o našem poklonu njima. Moramo da podignemo glave, igrali smo dobro i i dalje smo prvi u grupi.

Opisujući svoj gol petostruki najbolji fudbaler sveta ističe da je dobro reagovao na asistenciju Leonarda Bonućija.


- Pogledao sam ga u svlačionici, nisam shvatio da je sjajan gol, ali jesam da sam napravio pravi potez i snažno udario loptu. Srećan sam zbog gola, ali i razočaran jer smo morali da pobedimo sa tri razlike. Junajted nije pokazao previše, imali su samo prekide. Moramo da naučimo iz ovog.

Juventusu u sledećem kolu je potreban samo bod protiv Valensije u Torinu za prolaz dalje, dok Junajted čeka Jang Bojs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading