ENGLEZI MOLILI "DELIJE": Idite sa stadiona, hoćemo kući!

Autor:

Sport

07.11.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika radost navijača Crvene zvezde nakon pobede nad Liverpulom od 2:0 teško je mogla da se opiše. Nakon što se završio meč "delije" su ostale na severu stadiona i sat vremena nakon utakmice i tako napravili medveđu uslugu gostujućim pristalicama.

RepublikaFoto: ST/D. Kokanović
Navijači Liverpula u Beogradu

Navijači Liverpula koji su stigli u Beograd na meč sa crveno-belima verovatno će zauvek zapamtiti atmosferu, ali i dešavanja sa stadiona u prestonici Srbije. Njihov tim je doživeo tek drugi poraz u sezoni i to najubeljiviji do sada (pre Zvezde poraženi su od Napolija sa 1:0 u Italiji).

Ipak, neće im samo to ostati u sećanju već i "druženje" sa popularnim "delijama" koje su ostale na "Marakani" više od sat vremena nakon meča. Tada je počela prava žurka. Uputili su "zvezdaši" nekoliko pesama Englezima, ali ih i džentlmenski pustili da i oni pokažu šta znaju. Tako su "Redsi" otpevali nekoliko poznatih pesama sa "Enfidovog" repertoara, ali naravno nisu mogli da se nose sa glasnim pristalicama crveno-belih.

Neki engleski navijači su se u jednom momentu zapitali: "Dobro, bre, ljudi, kad ćete više izaći sa stadiona? Hoćemo i mi kući."

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading