LALANA: Ovo je Liga šampiona, niko nam neće dati pobedu tek tako!

Autor:

Sport

07.11.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svesni su i fudbaleri Liverpula da nije lako osvojiti bodove u Ligi šampiona. Dokaz toga stigao je na "Marakani" gde je Crvena zvezda odnela ceo plen. Adam Lalana, vezista "Redsa" slaže se sa tim viđenjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Opšti utisak je da je Jirgen Klop potcenio Crvenu zvezdu i uvođenjem Džoela Matipa, Adama Lalane i Danijela Staridža sebi pripisao smrtnu kaznu. Upravo je engleski vezista bio jako samokritičan posle utakmice i poručio celom timu da mora da snosi odgovornost za pretrpljeni neuspeh na stadionu "Rajko Mitić".

- Mi kao igrači moramo da preuzmemo punu odgovornost za ovo što se desilo i učinimo sve da se to više nikada ne dogodi“, kaže Lalana za klupsku televiziju i dodaje:

- Sve je i dalje u našim rukama, ako pobedimo u naredne utakmice, idemo dalje. Propustili smo veliku šansu u Beogradu. Biće nam jako teško. Ovo je Liga šampiona – nema timova koji će nam tek tako predati pobedu - ističe vezista Liverpula.

Svestan je Lalana da je Liverpul podbacio u mnogim segmentima, zato poziva saigrače da rade bolje kako im se ne bi dogodilo nešto slično u budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Liverpul

- Ovo nismo bili mi. Moramo da nastavimo dalje, da napredujemo i izborimo se za nokaut fazu. Potrebna nam je reakcija posle ovog poraza. Nije prvi put da doživimo poraz, sada je sve u tome da reagujemo i vratimo se u život. Mnogo smo razočarani, jer se kući vraćamo praznih šaka - nastavlja fudbaler.

O samoj utakmici Lalana je samo ukratko dao svoje viđenje...

- Bili smo spori na početku u svim linijama i prepustili smo im mnogo šansi, pogotovo iz prekida. Mi smo imali svoje šanse, ali nismo bili dovoljno neumoljivi, strpljivi. To nismo mi. Sledeće dve utakmice pokazaće na čemu smo - zaključio je Lalana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading