Srnić govorio o "proroku" Milojeviću!

Autor:

Sport

07.11.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić otkrio je da je trener Vladan Milojević, pre meča protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona, preneo igračima veru i energiju da mogu da ostvare jednu od najvećih pobeda u istoriji kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Slavoljub Srnić i Vladan Milojević

Crvena zvezda je sa dva gola Milana Pavkova srušila Liverpul u Beogradu i postala prvi srpski klub sa trijumfom u elitnom takmičenju.

- Miloje nam je posle utakmice čestitao i podsetio nas na njegove reči "Šta sam vam pričao pre utakmice". Nije bilo dodatnijh emocija i euforije, trener uvek veruje u ono što govori i preneo nam je tu energiju - rekao je Srnić Tanjugu posle utakmice.


Hitri krilni fudbaler, čovek zadatka trenera Milojevića, optimistično najavljuje da neće biti predaje u borbi za plasman u osminu finala.

- Nećemo stati na ovome, videli smo da možemo da igramo sa najvećima. Šta reći o Liverpulu, igrao je finale, ali i o Napoliju i Pari Sen Žermenu. Pokušaćemo da damo sve od sebe napravimo još veći rezultat. Ako nam se otvori prolaz, nećemo ispustiti šansu - dodaje on.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Kao veliku prednost Zvezde označio je bučnu atmosferu stadiona "Rajko Mitić" pred 55.000 gledalaca.


- Iskreno, ne znam da li bih verovao nekom da mi je letos rekao da ćemo pobediti Liverpul. Rušili smo prošle sezone velike ekipe, svi znamo koliko je gostima teško na "Marakani" i kako nas navijači nose. Oni su naš 12. igrač, dali smo sve od sebe i zasluženo pobedili - poručuje Srnić, koga je dok je davao izjavu Tanjugu golman Milan Borjan vukao za uši i ljubio, a štoper Srđan Babić "ometao".

Pobeda bez primljenog gola protiv velikana sa Enfilda najbolje opisuje kako je šampion Srbije odigrao, smatra Srnić.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Bilo je mnogo lakše nego u Liverpulu, nismo baš toliko znali da su brzi i moćni... Ipak, u Beogradu smo im dobro parirali u svim segmentima. Rezultat 2:0 pokazuje to najbolje - zaključio je Srnić.

Fudbaleri Crvene zvezde, koji u sledećem kolu LŠ gostuju u Napulju, posle četiri meča imaju isto toliko bodova u C grupi, jedan manje od Napolija i Pari Sen Žermena, a dva od Liverpula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading