HRVATI U ČUDU: Najveća senzacija u istoriji LŠ, Zvezda ponovila Bari!

Autor:

Sport

07.11.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf fudbalera Crvene zvezde nad Liverpulom (2:0) u Liverpulu izazvao je veliki odjek u regionu, Evropi i svetu, pa se tako govori o dva gola heroja Milana Pavkova i jednoj od najvećih iznenađenja u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Liverpul

Redom u regionu svi su sa oduševljenjem preneli da su izabranici Vladana Milojevića "zapalili" Stari kontinent, a najdalje u pohvalama ide hrvatski "Indeks" koji navodi da je u Beogradu zabeležena jedna od najvećih senzacija u Ligi šampiona.


- Crvena zvezda je priredila pravi spektakl protiv Liverpula pred oko 55.000 navijaca na užarenoj "Marakani". Srpski prvak razbio je prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona i ostvario pobedu 2:0. Zvezda je tako došla do najveće pobede u svojoj istoriji od raspada bivše Jugoslavije - navodi Indeks, a onda široko nastavlja čitavu priču sa izjavama aktera, o atmosferi na stadionu, ali i velikim novcem koji je Zvezda zaradila ove sezone (oko 25 miliona).
Foto: printscreen/index.hr
Naslovna strana "Indeksa"


"Večernji list" piše da je Zvezda šokirala Liverpul u Beogradu, dok Jutarnji ističe da je Milan Pavkov za osam minuta srušio Engleze.

- Srpski prvak stigao do jedne od najvećih pobeda u istoriji i naneo "Redsima" prvi poraz u sezoni - glasi naslov Jutarnjeg.
Foto: printscreen/vecernjilist.hr
Ovako je "Večernji list" video pobedu Zvezde

Crnogorske "Vijesti" prenose da je Zvezda uradila ono što je malo ko verovao i da sada sanja prolaz u osminu finala Lige šampiona, a portal "CDM" da je u Beogradu pao moćni Liverpul.

O ogromnoj finansijskoj injekciji govori i sajt "Kliks" iz Bosne i Hercegovine, a onda o stanju na terenu ističe da je Crvena zvezda zasluženo slavila.

Foto: sportske.jutarnji.hr/printscreen
Naslov "Jutarnjeg"


Francuski "Lekip", koji je pokrenuo priču u nečasnje radnje pre gostovanja Crvene zvezde u Parizu, navodi da je Milojevićev tim sve iznenadio u meču koji su pratili iz minuta u minut na svom sajtu.

Naslov "Liverpul pao u Beogradu", a onda u tekstu kako taj rezultat ide korist Pari Sen Žermenu.
Foto: lequipe.fr/printscreen
Francuski "L'ekip" u pobedi Zvezde

- Crvena zvezda je postigla ono što niko nije zamišljao - ističe Lekip i dodaje kako je je Zvezda u trci za prolaz dalje.

Italijanska "Gazeta delo Sport" kaže da se pobeda u Beogradu slavila kao 1991. godine kada je Crvena zvezda u Bariju postala prvak Evrope i kao dirigenta označava dvostrukog strelca Milana Pavkova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading