"IZ ČIKAGA MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI" - Zvezdina pobeda slavila se i u Americi!

Autor:

Sport

07.11.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde priredili su pravo veče iz snova svim navijačima kojima je crveno-belo u srcu. Na svim kontinentima ispraćena je istorijska pobeda, a jedan od gradova u Sjedinjenim Američkim Državama u kome stanuje veliki broj Srba, nije izostao.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian Football
Slavlje u Čikagu

Amerikanac Džibri Bel, odnosno Jovan Crnović kako se predstavlja na društvenim mrežama i njegov najbolji drug, Srbin David Brkljač iz Novog Sada poznati su domaćoj javnosti po njihovim zajedničkim imenom "Crni Srbi". Dva prijatelja zajedno žive u Americi, a često svojim snimcima na društvenim mrežavama oduševljavaju mnoge stanovnike naše države.

Kako je od ranije poznato, Jovan navija za Crvenu zvezdu, a David je pristalica Partizana. Naravno, pobeda crveno-belih nad Liverpulom oduševila je Crnovića koji je imao priliku da se malo našali na račun svog prijatelja. Kako je to sve izgledalo pogledajte na snimku:

 

 

Umeli su i ranije da se našale sa svojim sugrađanima u Americi, pa su ih tako upoznali sa čarima srpskog "večitog derbija".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading