KRSTAJIĆ VRATIO MATIĆA SRBENDU

Autor:

Sport

07.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić ponovo među "orlovima"! Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za predstojeće susrete Lige nacija protiv Crne Gore (17. novembar) i Litvanije (20. novembar), a na njemu se našao i visoki vezista Mančester junajteda. Momak sa Uba biće tako jedan od predvodnika tima koji će u dva meča na Marakani pokušati da obezbedi prvo mesto u grupi i plasman među četiri najbolje ekipe u okviru Lige C.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

BRUTALNE OPTUŽBE

Matić će svojim dolaskom staviti tačku na spekulacije koje su se ticale njegovog reprezentativnog statusa u prethodnom periodu. Odgovoriće najverovatnije i na brutalne optužbe britanskih medija, koji su za vikend na sva usta pljuvali Srbina jer je odbio da nosi crveni mak na dresu, simbol stradanja Britanaca u Prvom svetskom ratu. Nemanja je tom prilikom izjavio da bi to bila sramota jer je ta zemlja tokom bombardovanja nanela veliki broj žrtava Srbiji. Selektor Krstajić izjavio je da je povodom tog događaja kontaktirao sa Matićem i pružio mu punu podršku.

- Pričali smo, u kontaktu smo stalno. Naravno da ga ja kao selektor podržavam u svemu što je izjavio jer znam kakav je momak i koliko je dobar čovek i sve što kaže to ide iz srca - izjavio je Krstajić.

LJUDSKI KVALITETI

Potom se strateg "orlova" osvrnuo na nova-stara lica u timu Luku Jovića i Ljubomira Fjesu, koji su "svojim zalaganjem i dobrim ponašanjem zaslužili poziv".

- Priključili smo Jovića, koji je zaslužio poziv, pruža odlične partije, ali zbog mladih selekcija nije mogao ranije da bude pozivan. Fejsa iz Benfike je takođe priključen zbog ljudskih i igračkih kvaliteta, oni će biti sveža krv koja nam je potrebna - zaključio je selektor. "Orlovi" će se okupiti u ponedeljak 12. novembra, kada će imati prvi trening.

5. kolo 17. novembar
Srbija - Crna Gora 15.00
Rumunija - Litvanija 20.45

1. Srbija     

2. Crna Gora      

3. Rumunija     

4. Litvanija   

4

4

4

4

2

2

1

1

2

1

3

4

5:2

6:3

4:3

2:9

8

7

6

0

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading