DOŽIVOTNA ZA MAMIĆA!

Autor:

Sport

07.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imperiji Mamića došao je kraj! Doskorašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba i siva eminencija hrvatskog fudbala Zdravko Mamić biće doživotno proteran iz fudbala, prenosi tamošnji nedeljnik Nacional pozivajući se na Fudbal liks

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Znate već, reč je o fudbalskim spisima u kojima su otkrivene radnje najmoćnijih fudbalskih klubova i funkcionera, njihovi planovi za osnivanje privatne lige najbogatijih timova, umešanost oko dodele domaćinstva Mundijala i ostala potencijalna svetogrđa protiv najpopularnijeg sporta na planeti.

Na hiljadama stranica pomenutog materijala našlo se i ime Zdravka Mamića i njegove verne senke Damira Vrbanovića, koji je nekada bio direktor Dinama, a sada istu funkciju obavlja u FS Hrvatske (HNS). Kako je navedeno, zbog svih sumnjivih radnji koje su obavljali u hrvatskom fudbalu Mamić i Vrbanović biće zauvek proterani iz fudbala, a te sudbine ne može ih spasti ni predsednik FIFA Đani Infantino. Ovaj dvojac osuđen je u Hrvatskoj na zatvorsku kaznu zbog ispumpavanja novca iz Dinama, a ako se presude potvrde kao punopravne, svetska kuća fudbala odmah će im izreći doživotnu zabranu.

Mamić i Vrbanović su pre nekoliko dana izbačeni i iz članstva zagrebačkog kluba, pa sada ni pravno više nemaju nikakav uticaj na Maksimiru. Zdravko se trenutno nalazi u Međugorju jer ima državljanstvo BiH, koja nije u obavezi da ga isporuči Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading