SPEKTAKL NA "MARAKANI": 50.000 navijača čeka Liverpul, ali "delije" čeka iznenađenje!

Autor:

Sport

05.11.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvertira za meč 1. kola Lige šampiona i duel sa Napolijem u grupi C imala je šampionski karakter, sa defileom zlatne generacije iz Barija, šampiona Evrope iz 1991. godine, a pred utakmicu 4. runde sa Liverpulom spremno je novo iznenađenje.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Asovi iz meča sa Liverpulom 1973.

Istinski spektakl očekuje navijače u utorak od 18:55 protiv prošlosezonskog finaliste Lige šampiona, a pre početka meča na teren stadiona "Rajko Mitić" izaći će članovi naše pobedničke ekipe iz 1973.

Crveno-beli asovi su pre 45 godina u dvomeču Kupa šampiona pobedili Liverpul sa po 2:1, i u Beogradu, i na gostovanju. Tim trijumfom za plasman u četvrtfinale KEŠ, Zvezda je postala jedina ekipa koja je savladala slavni tim u evropskim susretima na "Enfildu" u prošlom veku i zabeležila uspeh za anale.

Ponos i radost koju su tadašnji fudbaleri  kluba Crvena zvezda, predvođeni legendarnim Miljanom Miljanićem, doneli crveno-beloj porodici se ne zaboravljaju, već se zauvek pamte.


Zato je uvertira za meč 4. kola Lige šampiona prava prilika da se uveliča još jedan spektakl i da se pozdrave pobednici iz 1973. godine, koji će biti posebni gosti na Marakani.
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Legende crveno-belih su to svakako zaslužile, da ih 50.00 navijača dočeka ovacijama, a ujedno će navijači na taj način ispratiti i sve detalje do novog izazova u Ligi šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading