GOSPODIN KLOP: Poštujem fantastični Beograd!

Autor:

Sport

05.11.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sam je najavljivao dolazak u prestonicu Srbije, ali od toga neće biti ništa. Trener Liverpula Jirgen Klop odlučio je da za Švajcarca nije mesto u avionu za Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

A zašto ne Šaćiri? Jednostavno, Jirgen Klop ne želi da jedan fudbalski spektakl pretvori u politički miting.

- Idemo u fantastičan grad Beograd. Idemo tamo kao fudbalski tim da igramo fudbal - pojašnjava Klop i nastavlja:

- Čitali smo i slušali o spekulacijama i govorima kakav bi to doček bio za Šaka i bez obzira na to što nemamo pojma šta bi se desilo, želimo da u Beograd idemo 100 odsto koncetrisani samo na fudbal i da ne mislimo o ničemu drugom. Mi smo fudbalski klub Liverpul. Veliki klub. Fudbalski tim. I ne šaljemo nikakve druge poruke osim fudbalskih. Nikakve političke poruke, apsolutno. Vreme je da se koncetrišemo na fudbalsku igru, da se oslobodimo svega drugog - jasan je Nemac.

I zato Šaćiri ostaje u Liverpulu...

- Poštujemo našeg domaćina i ne žellimo da nas nešto ometa. Ovo je važna fudbalska utakmica. I ipak je samo fudbal. I zato, Šak ne ide, razume to i prihvata. Šak je naš igrač, volimo ga i igraće mnogo puta za nas. Ali ne u utorak - kaže trener Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džerdan Šaćiri

Još malo o Beogradu i Srbiji.

- Od prijatelja i kolega koji su već bili, čuo sam toliko neverovatnih stvari o Beogradu, o Srbiji kao zemlji. Zato sada jedva čekam da odvedem Liverpul tamo na jednu veliku utakmicu - rekao je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading