NE IDE MU SE IZ MINHENA - KOVAČ: Takav je život!

Autor:

Sport

04.11.2018

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna ponovo su kiksnuli u Bundesligi. Bavarci su ovog puta u 90. minutu ispustili pobedu protiv Frajburga. Ipak, trener minhenskog kluba Niko Kovač zna šta je razlog tome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niko Kovač

Hrvat smatra da su njegovi momci nesrećno izgubili bodove prvo od Auzburga, a sada i od Frajburga i to u poslednjim minutima.

Bavarci su poveli golom Gnabrija u 80. minutu, ali je u 89. Holer otkinuo bod, što je Kovača podsetilo na meč protiv Augzburga, kada se dogodila slična stvar. 

- Protiv Augzburga smo izgubili bodove u 89. minutu, a protiv Frajburga je bilo isto. To je tih četiri poena koja nam nedostaju. Ljuti smo i tužni zbog toga. To je sport i to je život. Za tri dana moramo da igramo novi meč koji želimo da dobijemo - rekao je Niko Kovač posle remija na "Alijanc areni". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Kovaču se već "trese" klupa u Bajernu, iako je ekipu preuzeo ovog leta. Šansu za novo dokazivanje imaće u Ligi šampiona u sredu protiv AEK-a u Minhenu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading