UDARIO BRAT NA BATA U SERIJI A: Lacio bolji od Spala

Autor:

Sport

04.11.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Lacija brzo se oporavila od ubedljivog poraza od Intera (0:3) u prošlom kolu i danas je na svom terenu lako i ubedljivo savladala SPAL rezultatom 4:1 u okviru 11. kola italijanskog šampionata. Ono što je nama bilo posebno zanimljivo, jeste činjenica da su se na suprotnim stranama od prvog minuta našli Sergej Milinković-Savić, prva zvezda Lacija i njegov brat Vanja na golu SPAL-a.

SMS - Sergej Milinković Savić

Trijumf domaćih najavio je Ćiro Imobile, vodećim golom u 26. minutu, da bi samo dva minuta kasnije Antenući doneo izjednačenje SPAL-u.

Ipak, Imobile se dodatno potrudio da Rimljani odu sa prednošću na poluvreme, pa je u 35. minutu još jednom savladao Vanju Milinković-Savića.

U nastavku je na terenu postojao samo jedan tim. Srpski golman bio je na pravoj vetrometini, ređale su se prilike za domaće, a do kraja meča je još dva puta savladan.

 

Najpre je u 59. minutu Kataldi uputio projektil sa distance, a tačku je stavio Parolo u 70, posle greške bivšeg veziste Partizana Evertona Luiza koji je izgubio loptu ispred kaznenog prostora. Usledio je još jedan snažan  šut iz daljine, Vanja Milinković-Savić je uhvaćen u raskoraku i na semaforu je stajalo 4:1.

Moglo je u preostalih dvadesetak minuta da bude i još ubedljivije, a u 73. minutu Sergej je šutirao sa desetak metara po zemlji, iskosa sa desne strane, ali je Vanja odbranio. Popularni "SMS" je sa osmehom ispratio ovu intervenciju svog mlađeg brata.

Do kraja je Vanja imao još par dobrih intervencija i popravio utisak o svojoj današnjoj partiji, a Sergej je izašao iz igre odmah posle pomenute prilike koju je propustio.

Laciju je ovo sedma pobeda u sezoni, ima 21 bod na četvrtom mestu, SPAL je pretrpeo i četvrti poraz u poslednjih pet mečeva i trenutno je na 15. poziciji sa 12 bodova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading