ŠAĆIRI PROVOCIRA: Nije Zvezda baš najbolji protivnik

Autor:

Sport

04.11.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đerdan Šaćiri, vezista Liverpula, tvrdi da ne želi konflikt sa navijačima Crvene zvezde na "Marakani" u utorak u meču 5. kola Lige šampiona (18.55), ali se izjavama ipak trudi da potpali vatru

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerdan Šaćiri

Mada nije potrebno podsećati, Švajacarac koji je rođen na Kosovu, je na Mundijalu tokom utakmice sa Srbijom nosio kopačke sa zastavom Kosova, a golove su lažni Švajcarci slavili pokazivanjem nacionalnog simbola Albanije - dvoglavog orla. Zbog toga su kažnjeni sa 8.000 funti i bili na meti nacionalne federacije Švajcarske. Obećali su da ništa slično neće uraditi u budućnosti ukoliko žele da i dalje nose dres  reprezentacije.  

Šaćiri kaže da ne želi da meša politiku i sport, ali je pronašao načina da prozove Zvezdu. 

- Iskreno, mislim da nam oni nisu baš najbolji protivnici. Zbog toga i ne brinem za ishod meča u Beogradu - kazao je Šaćiri. 

Obećava da u Beograd dolazi samo zbog fudbala. 

- Ono što se dogodilo na Svetskom prvenstvu ostaje u prošlosti. Ovo je samo još jedna u nizu fudbalskih utakmica za mene. Ništa posebno, dakle. Fudbal je fudbal, a politika je politika. Ja idem tamo da igram fudbal, ne da bih radio nešto drugo - poručio je vezista "redsa". 

Na prvoj utakmici na "Enfildu" malobrojni navijači Zvezde su svaki njegov kontakt s loptom pozdravili zvižducima, ništa manje se ne očekuje u Beogradu, ako bude igrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading