MOŽE I BEZ IKARDIJA: Petica "neroazura" protiv Đenove!

Autor:

Sport

03.11.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera savladali su Đenovu u 11. kolu Serije A. Lućano Spaleti je odlučio da malo promeša karte i odmori nekolicinu igrača, ali je njegov tim prilično lako stigao do trijumfa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Ne mora baš sve da radi Mauro Ikardi, jasno je to bilo i ovog popodneva u Milanu. "Neroazuri" nastavili su dobre igre u domaćem prvenstvu pa je Đenova ispaštala i vadila čak pet puta loptu iz svoje mreže. Roberto Galjardini i Mateo Politano su za svega dva minuta navili totalnu rapsodiju Intera. Golovima u 14. i 16. minutu meča već je bilo jasno da tri boda ostaje na "Đuzepe Meaci".

Samo četiri minuta u nastavku meča bilo je potrebno odličnom Galjardiniju da opet pogodi i tako reši pitanje pobednika. Do kraja se samo čekao poslednji sudijski zvižduk. Onda ponovo interval od dva minuta i isto toliko golova u 91. i 93. minutu. Ovoga puta Žoao Mario i Rađa Najngolan teraju mladog Anreija Radua da kupi loptu iza svojih leđa.

Odlična uvertira pred meč sa Barselonom ovog utorka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading