Terzić oduševljen idejom o Mundijalu

Autor:

Sport

03.11.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao "bomba" je odjeknula vest da bi Srbija, zajedno sa Grčkom, Bugarskom i Rumunijom mogla da se kandiduje za organizaciju Svetskog prvenstva 2030. godine.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Zvezdan Terzić

Ova vest je izazvala brojne reakcije, a jedna od njih stiže i od generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. On smatra da je ovo sjajna ideja zahvaljujući kojoj će se značajno popraviti fudbalska infrastruktura u našoj zemlji, što je godinama već jedna od najvećih boljki srpskog fudbala

- Ne treba trošiti reči koliko bi to bilo dobro za naš fudbal, za Srbiju kao zemlju, za Beograd i druge gradove. Naravno, to bi značilo i da će se raditi na infrastrukturi, stadionima, svemu onome što je savremeni fudbal danas. Srbija je zemlja fudbala, sporta uopšte, videli ste kakva je potražnja bila za ulaznicama za utakmice Zvezde u Ligi šampiona. Mundijal kod nas bi bio pun pogodak - izjavio je Terzić, a prenosi ''Tanjug''.

Punu podršku ovoj ideji, osim predsednika FSS Slaviše Kokeze, dali su i potpredsednik Saveza Savo Milošević, kao i trener niškog Radničkog Nenad Lalatović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading