Remijem otvoreno 11. kolo La Lige

Autor:

Sport

03.11.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Start 11. kola La Lige donelo je nerešen ishod na meču Leganes Atletiko Madrid 1:1.

RepublikaFoto: twitter.com/ C.D. Leganés
FK Leganes

Prvi su pripretili domaći fudbaleri, igrao se 21. minut kada je El Nesiri tukao glavom iz dobre pozicije, ali je prebacio loptu preko gola.

Šest minuta kasnije, nova šansa za Leganes, Oskar je tukao iz slobodnog udarca, ali je lopta proletela pored leve stative.

Samo tri minuta kasnije je isti fudbaler još jednom oprobao udarac iz slobodnjaka i ponovo je lopta prohujala pored gola.


U nastavku, nakon 20ak minuta igre, ponovo Leganes preti, Marokanac El Nesiri u novoj šansi, ali ga je ovoga puta Oblak zaustavio.

A onda, samo dva minuta nakon te šanse, slobodnjak za Atletiko iz velike udaljenosti, Grizman je sjajno izveo i doneo prednost gostima.

Samo dva minuta kasnije, nova šansa za Francuza, ovoga puta Ivan Kueljar uspeva sjajnom odbranom da sačuva mrežu.


Ipak, Leganes se nije predavao, u 82. minutu nakon jedne dubinske lopte Rodrigo Tarin pogađa prečku, lopta pada na gol liniju, odakle je Karljo šalje u mrežu "Jorgandžija" za 1:1.

U finišu je Grizman imao dobru priliku, ali nije uspeo da savlada Kueljara, rezultat je do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen, te je Leganes neporažen kod kuće i treći vezani meč, dok je Atletiko upisao peti remi ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading