Verati traži oproštaj!

Autor:

Sport

03.11.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati izvinio se treneru, klubu i navijačima, pošto je u utorak vozio u alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Verati

Prethodno su iz kluba saopštili da će Italijan biti kažnjen zbog toga.

- Imao sam nekoliko teških dana. Napravio sam grešku. Međutim, to svakome može da se dogodi, bez obzira na to da li ste fudbaler ili ne. Već sam se svima u klubu izvinio. Rekao sam saigračima šta se dogodilo i nadam se da će ovo svima biti za nauk. Izvinjavam se navijačima, znam da sam javna ličnost i da bi trebalo da vodim više računa. Na terenu uvek dajem sve od sebe. Sada ću pokušati da ponudim još više, jer znam da treba da zaslužim oproštaj - rekao je Verati posle pobede nad Lilom od 2:1.

PSŽ je ostvario 12 vezanih pobeda u domaćem prvenstvu, čime je oborio rekord Totenhema od 11 uzastopnih trijumfa, ostvarenih u sezoni 1960/61.

- Pričali smo o tome pre utakmice. Znali smo da možemo da ostvarimo istoriju. To je divna stvar, pogotovo što igramo protiv ekipa koje protiv nas daju maksimum - dodao je Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading