USTAŠA NAPAO RAMOSA: Grešan je više od mene, ali igra u Realu!

Autor:

Sport

02.11.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula ove subote od 18.30 časova igraju derbi meč Premijer lige protiv Arsenala. Hrvat, koji je poznat po svojim potpucima van terena, ustaškim pokličima i slično odlučio da je za svoju odbranu pomene ime kapitena Real Madrida Serhija Ramosa.

RepublikaFoto: instagram.com/sergioramos
Serhio Ramos

Od kako je Dejan Lovren stigao u Englesku često se našao na udaru kritika, nekada opravdano, a ponekad možda i ne. On smatra da ima gorih od njega.

- Ljudi primećuju samo vaše greške. Uopšte ne obraćaju pažnju na dobre stvari. Mislim da nisam zaslužio da se tako prema meni odnose - istakao je Lovren i dodao:

- Ako pogledate, Ramos greši više mego ja. Ali on je u Real Madridu... Kada napravite grešku, pa pobedite sa 5:1 ili 5:2, nikog nije briga. Ja nisam imao sreće. Kada nešro uradim loše, obično izgubimo sa 1:0 - rekao je štoper.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Lovren

Lovren je prošle sezone igrao finala Lige šampiona i Svetkog prvenstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hžv

02.11.2018 21:24

svjesno ili nesvjesno ovaj portal na srbe prenosi bolest večno ugroženog naroda od sindroma ustašofobije daj više ne serite kakve veze ima lovren s ustašama- vama nebeskom narodu ni nebesa više ne mogu pomoći-za ludost nema lijeka, a ja kao kršćanin samo mogu reći oprosti im Bože ne znaju što čine...