NANI HVALI SANČEZA: EKSPLODIRAĆE!

Autor:

Sport

01.11.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilo Sportinga iz Lisabona Nani veruje da će njegov zemljak i saigrač iz nacionalnog tima Portugalije Renato Sančez vremenom postati sjajan igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Renato Sančez

- Normalno je da mladi igrači nisu u situaciji da redovno igraju i da sve znaju. Verujem da će on vremenom eksplodirati, kada sazre igrom u drugim klubovima. On je odličan mladi igrač i tek će imati bitnu ulogu za Portugaliju i Bajern - istakao je Nani i dodao:

- Renato je veoma mlad postao veoma dobar. Imao je početak iz snova kao najbolji mladi igrač na Evropskom prvenstvu 2016. koje je Portugalija osvojila. Njegova energija bila je izuzetno bitna za nas. I dalje se rado sećam tog prvenstva. U početku sam svakog dana o tome razmišljao. Znam da je samo retkim igračima to pošlo za rukom -  zaključio je 31-godišnjak.

Sančez je u dosadašnjem toku sezone za Bajern odigrao osam utakmica, u kojima je upisao gol i dve asistencije, a portal Transfermarkt njegovu trenutnu tržišnu vrednost procenjuje na oko 20 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading