VIJERI: Mi smo bili bolesna generacija

Autor:

Sport

31.10.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Vijeri - Igrač koga su se u Evropi plašili devedesetih i početkom 21. veka, postigao je 236 golova u svojoj karijeri, a mnogi od njih su zaista impresivni.

RepublikaFoto: instagram.com/christianvieriofficial
Bobo Vijeri

Legendarni napadač je komentarisao današnje napadače i vidno je ogorčen na to gde fudbal ide.

- Danas vam je potreban samo dobar Instagram kako bi bili napadač - započeo je Italijan.

- Pre, ukoliko ne postignete gol, vi se zatvorite i praktično ne izlazite iz kuće. Vraćate se na tu utakmicu i analizirate greške koje ste pravili i pokušavate da napredujete. To se više ne dešava. Mi smo bili bolesni, cela moja generacija, pogotovo napadači. Mi smo bili bolesno željni golova. Ikardi? Mi smo veoma različiti. Ja sam želeo da se pobijem sa svima. Postigao sam oko 140 golova u Seriji A i manje više svih golova se sećam, čak i prilika koje sam promašio - rekao je bivši igrač Intera.

- Jasno je da je Ikardi fantastičan igrač u pitanju. Veoma je bitan za Inter - da li će ovakav komentar Interove legende da ga natera da se još više posveti fudbalu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading