Džaja: Zvezda bi razbila Dinamo!

Autor:

Sport

01.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva bi to bura bila kada bi Crvena zvezda udarila na Dinamo! Takva mogućnost bila je realna u plej-ofu ovogodišnjih kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su crveno-beli ipak izvukli Salcburg. Međutim, legenda crveno-belih Dragan Džajić nema dilemu ko bi izašao kao pobednik iz derbija nekadašnje Jugoslavije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dragan Džajić

- Mislim da bi Zvezda pobedila. To može da se dogodi samo ako nas žreb u Evropi spoji, sve drugo je nerealno. Voleo bih da vidim tu utakmicu, zašto da ne. Igrale su već Srbija i Hrvatska i ništa nije bilo - rekao je Džajić za Večernji list.

Treća Zvezdina zvezda ne krije da ima prijatelje u Hrvatskoj, a jedan od njih je i Zdravko Mamić, koji je trenutno u bekstvu u Međugorju. Džaja je potvrdio Maminjove reči da su trebali da se vide u kafani u Zagrebu uoči presude u osiječkom sudu.

- Istina je, Mamić se nije pojavio u kafani. Čekao sam, a došao je njegov advokat i rekao da mu je veoma žao. Drag mi je prijatelj, tako će i ostati. Nije mi jasno da mu se sve ovo događa posle toliko uspeha - dodao je Džajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading