BJEKOVIĆ OTKRIO: Evo zašto Sergej nije zablistao na Svetskom prvenstvu

Autor: Tanjug

Sport

31.10.2018

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić je na udaru... Nije blistao na Svetskom prvenstvu, loše igra na startu Serije A, a potpredsednik FSS-a, Nenad Bjeković objasnio je šta se dešava sa mladim vezistom.

RepublikaFoto: Starsport

- Nekima morate da uđete u glavu i da se stavite u njihov položaj da bi vam bilo jasno zašto igraju slabo. Nije lako u godinama Sergeja ostati imun na priče koje su kružile tokom Svetskog prvenstva, u Rusiji je proveo više vremena na telefonu i u kontaktu sa agentima, nego što se bavio drugim stvarima. Sada kada je konačno rešio svoj status i stavio paraf na novi ugovor sa Lacijom, ubeđen sam da će brzo prevazići krizu i ponovo zaigrati na nivou iz prošle sezone. Sergej svakako nije zaboravio da igra fudbal, poseduje ogroman potencijal i vrlo brzo će ga pokazati na delu - rekao je Bjeković za "SOS Kanal".

Sergej od početka sezone zaista ne igra na nivou na kojem je to bilo prošle godine. Nalazi se na meti navijača Lacija. O njegovom transferu se još uvek priča, ali izvesno je da cena neće biti tako velika kao što se to letos očekivalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading