RADO TE SE SETIM LJUBAVI STARA: Nejmar očajan, hoće samo u jedan klub!

Autor:

Sport

30.10.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena i jedan od trenutno najboljih igrača na svetu, Brazilac Nejmar, mogao bi uskoro da napravi pravu pometnju na transfer pijaci. Omaleni napadač rešen je da napustio Pariz gde nije zadovoljan, a postoji samo jedno mesto gde bi otišao, odnosno gde bi se vratio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Naravno, u pitanju je Barslona, a katalonski klub voljan je da ponovo aktivira trio Mesi-Suarez-Nejmar. Mladi Francuz Osman Dembele stigao je iz Borusije Dortmund za 115 miliona evra u nadi da će na adekvatan način da zameni Brazilca, ali se ispostavio kao ogroman promašaj.

Ipak, PSŽ bi voleo da ga vidi u svojim redovima, a Barsa nema ništa protiv. Naravno, pod uslovom da u drugom pravcu sa koferima u ruci krene Nejmar.

Nije teško zaključiti da bi u trenutnom odnosu snaga dvojice fudbalera PSŽ značajno izgubio, ali Dembele slovi za jednog od najtalentovanijih fudbalera sveta i stručnjaci tek predviđaju njegovu pravu eksploziju. Uz to, radi se o Francuzu, a Sveci, odnosno njihove gazde, moraju da misle na mnoge detalje ukoliko žele da ih tamošnji navijači prihvate. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading