SENZACIJA NA POMOLU: Dao gol Liverpulu u LŠ, a sad pred vratima "Enfilda"

Autor:

Sport

29.10.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop odlučan je u nameri da ozbiljno pojača ekipu u zimskom prelaznom roku. Nemac ima prvog pika, dželata "Redsa" iz susreta u Napulju, Lorenca Insinjea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

U aktuelnoj sezoni Lorenco Insinje je na 12 mečeva u svim takmičenjima postigao osam pogodaka. Deluje da odlazak Mauricija Sarija uopšte nije poremetio italijanskog fudbalera koji i sa Karlom Anćelotijem sarađuje sasvim solidno. Ipak spekulacije kažu da bi i on posle odlaska Sarija želeo da promeni sredinu, a najzainteresovaniji za njega su Liverpul i Barselona. 

Engleski mediji pišu da je Napoli spreman da proda Insinjea Liverpulu ako bi engleski klub izbrojao 100 miliona evra, donosno 79 miliona funti. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lorenco Insinje

Ovaj 27-godišnji fudbaler ima četvorogodišnji ugovor sa Napolijem, tako da klub ima jaku pregovaračku pozicijiu. Pitanje je trenutno koliko Insinje treba Liverpulu s obzirom na to da je sastav sa "Enfilda" dobro popunjen, pa bi Jirgen Klop kupovao Insinjea samo ako bi morao da proda Mohameda Salaha, Sadija Manea ili Roberta Firmina. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading