MILIVOJEVIĆ JE TAJ: Srbin čuva Palas, šta je to Sari uradio sa Barklijem?

Autor:

Sport

28.10.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kristal Palasa odigrali su 2:2 na svom terenu protiv favorizovanog Arsenala, a oba gola za domaće postigao je naš reprezentativac Luka Milivojević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Ne jednom, već dva puta u metu. Jeste promašio na prethodnom meču, ali ovoga puta rešenja za Milivojevića nije bilo. Zaslužili su domaći makar taj bod koji im je Srbin obezbedio. Odigrali su dobru utakmicu, u određenim momentima bili su i bolji od gradskog rivala, ali je pravda stigla pred sam kraj meča. Prvi gol Luka je postigao u nadoknadi prvog poluvremena sa penala i tako odveo Palas na odmor sa prednošću.

Ipak, gosti su odgovorili brzinski i za samo pet minuta (51. i 56. minut) preko Granita Džake i Pjera Emerika Obamejana došli do preokreta. Ipak, Milivojevićev odgovor i jako bitan bod domaćinu stigao je u 83. minutu ponovo iz jedanaesterca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ros Barkli

Još jedan meč odigran je ovog popodneva gde se Čelsi protiv Barnlija potrudio da ne bude tako zanimljivo kao u Londonu pa je slavio sa čak 4:0, a junak pobede ponovo je bio Ros Barkli koji je dao jedan i namestio dva gola. Postavlja se logično pitanje - šta je to Maurisijo Sari uradio sa reprezentativcem Engleske koji ove sezone igra kao navijen.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading