POGBA: Želeo bih da pričam, ali mi je zabranjeno

Autor:

Sport

28.10.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski reprezentativac Pol Pogba izjavio je da mu je klub zabranio da priča o odnosu sa menadžerom Mančester junajteda Žozeom Murinjom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba i Žoze Murinjo

- Ne mogu da pričam o tome, nije mi dozvoljeno. Želeo bih da pričam, ali ne mogu. Zabranjeno mi je - izjavio je Pogba za "Miror".

Engleski mediji su ranije pisali da je Murinjo nezadovoljan Pogbinim partijama i zalaganjem, verujući da se mnogo više daje u mečevima nacionalnog tima nego u dresu Crvenih đavola.

Pogba je bio na meti brojnih bivših fudbalera  Junajteda, a i dalje je aktuelna priča da bi Francuz mogao u januaru 2019. da bude pozajmljen svom nekadašnjem klubu Juventusu, uz obavezu da ga Stara dama na kraju sezone otkupi za 70 miliona evra.

Dvadesetpetogodišnji Pogba je ove sezone odigrao 12 utakmica u svim takmičenjima i postigao je četiri gola, uz tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading