Stanković: SMS stavljen pod veliki pritisak, sada se navikao na to

Autor:

Sport

28.10.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lacio i Inter odmeriće snage u desetom kolu Serije A, a bivši as "nero-azura", Dejan Stanković, smatra da će to biti pravi spektakl.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Stanković je u intervjuu za "Korijere delo Sport" pričao o ovom meču, duelima igrača, ali i o nekim trenerima sa kojima je radio, poput Žozea Murinja i Roberta Mančinija.

Utakmica između Lacija i Intera igra se u ponedeljak od 20.30 na "Olimpijskom stadionu" u Rimu. Biće zanimljivo videti duel golgetera, Ćira Imobilea i Maura Ikardija. 

- Biće to duel između napadača koji postižu mnogo golova, ali su potpuno različiti. Ikardi je veoma opasan i pravi je profesionalac, video sam to kada sam radio u stručnom štabu Intera. Imobile se više kreće po terenu, može da se vrati dublje na svoju polovinu, ali uvek je dobar jer zna kako da iskoristi slabosti protivnika. Pametan je momak i može mnogo da ponudi i reprezentaciji ako bude slušao Roberta Mančinija - kaže Stanković. 


Na sredini videćemo duele između Vesina sa jedne i Sergeja Milinkovića-Savića sa druge strane. 

- Inter je u Ligi šampiona zahvaljujući Vesinovom golu protiv Lacija i navijači će taj momenat dugo pamtiti. Milinković-Savić je stavljen pod veliki pritisak od strane medija, mnogo se govorilo o transferu posle briljantne sezone, mislim da se sada navikao na sve to - dodao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading