RONALDO: Moram da pogledam gol, ne sećam se; ALEGRI: Neverovatan igrač

Autor:

Sport

28.10.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo kaže da se čak ni ne seća najbolje izvanrednog gola kojim je u subotu doneo pobedu "Staroj dami" na gostovanju Empoliju (2:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Portugalac je postigao oba gola za Juventus, a drugi je bio njegova čuvena "munja".

- Bila je čvrsta utakmica. Znali smo da će biti komplikovano, i trener je to predvideo, ali odgovorili smo kako treba. Ne sećam se gola, baš najbolje, moraću ponovo da ga pogledam jer se sve desilo brzo. Verovao sam u sebe i šutnuo sam - rekao je 33-godišnji Ronaldo, kojem je to sedmi gol u deset nastupa za tim iz Torina. 


Kristijano je dodao da je meč bio jako važan jer je tim bio umoran posle gostovanja u Mančesteru, kao i da je važno što se ekipa snašla u takvim okolnostima.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri odao je priznanje Ronaldu.

- Pobedili smo zahvaljujući podvigu neverovatnog igrača. Nadam se da će ovaj gol pokazivati deci kako bi oni pokušavali da ga imitiraju. Deci je potrebno više prakse od teorije - kaže Alegri.

Juventus je posle deset kola prvi na tabeli sa 28 bodova, sedam više od Napolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading