SVE JE OPET PO STAROM: Bajern iskoristio kiks Dortmunda i vratio lidersku poziciju!

Autor:

Sport

27.10.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena savladali su Majnc na gostovanju u okviru devetog kola Bundeslige i tako iskoristili kiks Borusije iz Dortmunda koja je na svom "Vestfalenu" u poslednjim trenucima meča ispustila prednost protiv Herte (2:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Bajerna u Majncu

Do teško izvojevana pobede ekipa Nika Kovača stigla je golom Tijaga Alkantare u 62. minutu. Držao se Majnc. Žilavi rival propisno je namučio šampiona Nemačke, ali je ipak gost poveo preko Leona Gorecke u 39. minutu meča i minimalnom prednošću otišlo se na odmor.

Početak drugog dela igre doneo je uzbuđenje i najavio odličan nastavak utakmice. Žan Pol Botius pogodio je u samo tri minuta nakon sudijskog zvižduka i poravnao skor (1:1). Ipak, Španac Alkantara otklonio je svaku dilemu kada se odlično snašao tridesetak minuta pred kraj i postavio konačan rezultat.

Sa druge strane, veliki rival Bavaraca, Borusija iz Dormunda u 91. minutu je na svom terenu ispustila pobedu i tri boda u duelu sa Hertom. Fenomenalni Džejson Sančo dva puta je dovodio domaće u prednost, ali je uvek imao spreman odgovor i nekadašnji napadač Čelsija Salomon Kalu koji je nakon prvog gola za 1:1 pogodio sa penala minut pred kraj meča i postavio konačnih 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Herte

Na ostalim terenima Volfsburg je u Dizedorfu slavio sa ubedljivih 3:0, dok je Auzburg posle velike borbe odneo pobedu u sudaru sa Hanoverom (1:2).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading