DOĐI NA "MARU": Gobeljić izaziva Šaćirija, Albanac ga psovao na srpskom!

Autor:

Sport

27.10.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde otkrio je posle meča kako je imao žestok okršaj sa Đerdanom Šaćirijem na "Enfildu" i kako ga je Albanac opsovao na srpskom, Gobeljić mu nije ostao dužan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Marka Gobeljića i Đerdana Šaćirija

- Gledao sam da igram fudbal i da što manje komuniciram sa njim. Kvalitetan je igrač, ima nisko težište. U svaki duel ulazim muški, na loptu, a tako je bilo i sa Šaćirijem. Posle jednog takvog duela me je opsovao i to na srpskom, čak i zapretio prstom. Uzvratio sam mu istom merom, jer nikom ne ostajem dužan. Posle toga nije smeo da dođe na moju stranu, stalno je bežao u sredinu. Nisam izgubio nijedan duel protiv njega - pohvalio se Gobeljić.

Ipak, on sumnja da će se Albanac pojaviti na "Marakani" u narednoj utakmici.

- Čisto sumnjam da će on doći u Beograd. Sve je na njihovom treneru Klopu, on odlučuje o Šaćiriju. Lično, voleo bih da dođe, da doživi i oseti malo atmosferu na "Marakani" - poručio je Marko Gobeljić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading