Milojević nahvalio Mačvu: FOKUS, NE GLEDAMO TABELU

Autor:

Sport

27.10.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Enfilda na Gradski stadion u Šapcu, iz Lige šampiona u Super ligu, gde Crvena zvezda dominira, sa sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani tim i devet više u odnosu na večitog rivala. Protivnik je Mačva, koja je posle loših rezultata smenila trenera.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Moramo da razmišljamo na takav način, moramo jako brzo da se prebacujemo. To su neke stvari, vizuelno, slika i atmosfera i način igranja - jako tu treba biti obazriv i pažljiv. Kroz razgovor i priču sa igračima, stalno im govorimo da moraju da budu jaki, rekao sam i naglasiću i opet da nam je prvenstvo prioritet nad prioritetima, ako želimo da stignemo do tog cilja, moramo tako da razmišljamo - rekao je novinarima trener Vladan Milojević.

Fudbalska javnost očekuje rutinu, ali trener Zvezde je iteakako oprezan, a o Mačvi - "samo reči hvale".


- Čeka nas možda i jedno od najtežih gostovanja do kraja prvog dela prvenstva. Idemo ekipi gde nam je još u sećanju od prošle godine, ekipa koja nas je namučila kako u prvenstvu, tako i eliminacijom iz kupa. Imam samo reči hvale, imaju kontinuitet i skoro celu ekipu od prošle sezone, osim Matića.

- Uz jedan dobar rad trenera Aničića imaju kontinuitet, što je interesantno za srpski fudbal i ekipu kao što je Mačva. Promena trenera koja im je usledila i dolazak Darka Tešovića doneće im kvalitet. Dobro ga poznajem, bio mi je saradnik u Panioniosu. Znam da neće biti ni malo lako, očekuje nas teška i borbena utakmica, mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način - rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Trener Zvezde je više puta govorio da ne gleda tabelu, ali na njoj stoji da Zvezda ima sedam bodova više od drugoplasiranog Radničkog i devet više od "večitog" rivala Partizana, ali i Čukaričkog. Fudbalska javnost govori da je prvenstvo već rešeno.

- Iskren da budem, niti pričamo o tome, niti razmišljamo na takav način. Ne gledamo tabelu, ne treba ni da je gledamo, moramo da budemo fokusirani na to što želimo, a želimo da budemo najbolji u svakoj situaciji. Ne dotiču nas te priče.

- Koje je ovo kolo? 13? Ne znam ni da li je trećina prvenstva, pa onda ide plej-of i deljenje bodova. Neumesno je pričati, a videli smo da imao dosta dobrih ekipa, što je odlično, ima dosta pretendenata, velika je gužva u gornjem delu tabele, a tek predstoji deljenje bodova - sumira Milojević.

O zdravstvenom stanju ekipe će se više znati posle popodnevnog treninga, ima li nekih igrača na koje trener sigurno ne može da računa i da li će neki igrači biti na poštedi.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

- Moramo da vidimo, imali smo neke preglede. Jovičić, Boaći...videćemo kakva je situacija sa Markom Marinom. Moramo da budemo dosta pažljivi jer nijedan trener ne voli da ima igrače van stroja neki duži vremenski period. Već smo se opekli jedanput ili dvaput. Videćemo na koga mogu da računam, možda će neki igrači odmarati, možda ću nekoga sačuvati. Zgusnut je raspored, imamo mnogo putovanja, treba na najbolji mogući način da izaberemo najbolji tim za tu utakmicu - rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli sa 11 pobeda i jednim remijem, dok je Mačva deveta sa četiri pobede i sedam poraza. Ekipa iz Šapca u poslednjih pet prvenstvenih mečeva ima četiri poraza i jednu pobedu, a ove nedelje je ispala iz kupa od Spartaka.

Utakmica Mačva-Crvena zvezda igra se u nedelju od 16.30 u Šapcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading