Portugalci pune kasu od transfera Srbina i Meksikanca

Autor:

Sport

27.10.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi portugalski "Rekord", Benfika bi narednog leta mogla da zaradi 50 miliona evra od dvojice fudbalera koji trenutno nisu ni u ekipi.

Luka Jović

Naime, u pitanju su napadači Luka Jović i Raul Himenez, koji igraju na pozajmicama u Ajntrahtu iz Frankfurta i Vulverhempton Vonderersima.

Srpski internacionalac je nakon dobre prošle sezone ostao na pozajmici još godinu dana u Frankfurtu, a ove takmičarske godine je pokazao svoj pun potencijal.

Sa pet golova u minulom kolu Bundeslige protiv Fortune, izbio je na čelo liste strelaca nemačkog šampionata i ispisao istoriju kako same lige, tako i Ajntrahta.

Iz nemačkog kluba su portugalskom potvrdili da će iskoristiti opciju na koju imaju pravo i da će za 12 miliona evra narednog leta otkupili Jovićev ugovor u celosti.

Što se tiče Himeneza, Vulvsi su napravili dobar posao kada su ga za tri miliona evra doveli na pozajmicu do kraja sezone, startovao je Meksikanac u svakom meču u Premijer ligi, postigao je dva gola i upisao tri asistencije.


Kako prenosi "Rekord", Vulvsi su se dogovorili sa lisabonskim "Orlovima" da ugovor reprezentativca Meksika narednog leta mogu da otkupe za 38 miliona evra, a kako stvari stoje to će i učiniti.

Tako bi Benfika na prodaji Himeneza i Jovića, koji nikada nisu imali značajniju ulogu na "Lužu", narednog leta mogla da zaradi 50 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading