ŠALJIVE PROZIVKE SRBINA I SLAVNOG AMERA: JOKIĆ: O'NIL ME NE BI SAČUVAO, ŠEK: POJEO BIH TO PILE

Autor:

Sport

27.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Denvera u Los Anđelesu protiv Lejkersa ostaće upamćeno po neverovatno šaljivim prozivkama između srpskog centra Nikole Jokića i legende "jezerdžija" Šakila O'Nila, koji sada radi kao TV komentator. Krenulo je sa pohvalama na obe strane, ali je Jokić započeo "svađu" rekavši da gorostasni Šek ne bi mogao da ga sačuva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Igra dosta agresivno. I van i u reketu, što radi i većina centara danas. Pritom je odličan asistent. I ne plaši se. Ne plaši se izazova. Nije super atletičan, ali igra vrlo pametno - kazao je O'Nil o Jokiću.

Usledio je odgovor Srbina.

- Gledao sam Šekove snimke, on je verovatno najdominantniji košarkaš ikada. Zver je, ali ne bi mogao da me čuva (smeh). Šalim se, naravno... Bio sam u Nju Orleansu, na meču Tima sveta protiv Tima SAD, i odjednom se pojavila planina ispred mene. On je toliko ogroman!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šekil O'Nil

Replika snažnog centra bila je surova.

- Bez obzira na to odakle dolazi, pojeo bih to pile - poručio je Šakil O'Nil, a potom se našalio i na račun Vlade Divca kada su ga upitali da uporedi njega i Jokića:

- Nikako, Vlade je bio užasan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading