Bivša zvezda Barse savetuje Real

Autor:

Sport

25.10.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji francuski reprezentativac Ludovik Žili uveren je da za Kristijana Ronalda postoje samo dve dostojne zamene u Real Madridu.

RepublikaFoto: instagram.com/k.mbappe29
Kilijan Mbape

Portugalac je napustio Real nakon devet uspešnih godina i čak četiri osvojena trofeja u Ligi Šampiona.

Madriđani ove sezone ne liče na onaj tim koji je dominirao Evropom i postavlja se pitanje Ronaldovov naslednika u belom dresu.

- Real se pomalo muči. Ronaldo je zaista veliko pojačanje za Juventus. Veliki profesionalac - smatra Žili, nekada igrač Barselone.

- Izgubite Zidana sa kojim ste osvojili tri Lige šampiona u nizu. Izgubite svog najboljeg igrača. Postoje krugovi u životu. Nekada je veoma teško naći pravu zamenu. Real sada nema igrača kakav je Ronaldo. Nisu mu našli zamenu. Taj novi igrač mogao je biti samo Mbape i Azar. To se i sada vidi - rekao je Francuz.

Real je trenutno tek sedmi na tabeli La Lige, a u narednom kolu igra El Klasiko sa Barselonom, uz direktan prenos na Sport Klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading