ŽIVKOVIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA PORAZOM: Zamalo da pokorimo Liverpul!

Autor:

Sport

24.10.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde odigrali su sjajan meč protiv vršnjaka iz Liverpula, ali su domaći u samom finišu napravili preokret i osvojili sva tri boda. Bratislav Živković, trener mladih fudbalera je rekao da ostaje žal zbog propuštene prilike.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Živković i omladinci propustili sjajnu šansu!

- Teško je igračima, ali i stručnom štabu. Nije lako kad izgubite utakmicu u kojoj imate prednost do 86. minuta, ali to je fudbal, nekad vas nagradi, a nekad nagrada izostane. Pokazali smo još jednom da možemo da se nosimo sa najboljim evropskim ekipama, uvideli neke greške, takođe i pozitivne stvari. Emocije su pomešane, ali sutra je novi dan i okrećemo se novim obavezama- rekao je Živković, a preneo klupski sajt.

U nastavku je zbog povrede Savića, promenjena i formacija, pa je Zvezda imala više ofanzivnih akcija.

- Zbog povrede, ali i stvari koje smo uvideli u prvih 45 minuta promenili smo stil igre. Takva odluka ispostavila se kao dobra, počeli smo da napadamo, češće dolazimo u gol šanse i stigli do pogotka. Na kraju ostaje gorčina što se vraćamo u Beograd praznih šaka- rekao je nekadašnji fudbaler Zvezde.Republika

Foto: crvenazvezdafk.com

Živković je pohvalio učinak svojih igrača.

- Joveljić je nastavio golgeterski niz i zajedno sa Terzićem dao je više od maksimuma danas. Gordić je fenomenalno branio, imao je nekoliko fantastičnih intervencija, odbranio je penal i posle tog momenta smo verovali da ćemo stići do bodova. Nažalost, kad preko puta imate tako dobru ekipu, tren je dovoljan da se situacija preokrene- dodao je Bratislav Živković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading