OPTIMISTA - Lalatović: Želim finale Kupa

Autor:

Sport

23.10.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović, pred meč sa drugoligašem Budućnosti iz Dobanovaca, poručuje da ove sezone ima ambicije da njegov tim izbori samu završnicu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

- Moja želja je da dođemo do finala Kupa, a da bismo to uspeli moramo  prvo da pobedimo u Dobanovcima. Budućnost je ekipa koju jako cenim, ima kvalitet, remizirala je protiv Javora, koji teži da se vrati u Superligu. Čim nemate poraz kod kuće zaslužujete poštovanje", rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Lalatović nije želeo da prihvati ulogu favorita rečima da nema unapred dobijenih utakmica.


- Sigurno je da u Kupu nema lakih protivnika. Radi se o specifičnom takmičenju u kome jedna utakmica odlučuje i nema favorita. Mnogo zavisi  od toga kakav dan imate, treba imati i dozu sreće. Igrači iz druge lige  igraju iznad svog maksimuma kako bi pobedili favorite. Radnički je  prošle sezone ispao od, u to vreme, trećeligaša Zlatibora. Možda smo  tada upisali pobedu unapred. Ja to mojim igračima neću da dozvolim.

Kako je naglasio, Budućnost mora naozbiljnije da se shvati na lošem terenu i manjih dimenzija, ukoliko njegov tim namerava da se plasira u četvrtfinale.

Zbog povreda Lalatović neće moći da računa na Radovana Pankova i Aleksandra Todorovskog.

Utakmica između Budućnosti i Radničkog igra se u sredu od 14 sati u Dobanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading