MIRKOVIĆ NAJAVIO REZOVE: Ko ne može da se nosi sa pritiskom, leti!

Autor: Tanjug

Sport

23.10.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković priznao je da ekipa u ne baš dobrom raspoloženju čeka duel sa Zemunom u osmini finala Kupa Srbije, zbog kiksa u Kuli protiv Spartaka.

RepublikaFoto: Starsport
Mirković i ekipa u problemu!

Partizan je u nedelju remizirao sa subotičkim Spartakom (0:0) i sada ima čak devet bodova manje od lidera Crvene zvezde na tabeli Superlige.

- Igramo protiv dobre ekpe u ne baš dobrom momentu za nas. Imali smo "falš" korak u Kuli, sigurno očekivali pobedu, ali nismo je ostvarili i raspoloženje nam nije na najvišem nivou. Ipak, čeka nas Kup gde nema popravke i potrebna je maksimalna koncentracija- rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Zbog operacije nosa Aleksandar Šćekić nije u konkurenciji za meč u Zemunu, dok se Rikardo Gomeš požalio na povredu prepona.

Mirković je priznao da crno-beli imaju problem sa efikasnošću.

- U prvom poluvremenu smo teško pravili šanse, dok smo u nastavku napravili dosta akcija, ali kada odnosom ne zaslužiš neke stvari ne možeš da očekuješ sreću. Imamo problem sa realizacijom i golovima, ali kao i u drugim segmentima to je posao cele ekipe. Šanse moraju da se pripreme i realizuju, a generalno nismo tim koji traži "dubinu" i bez toga protivnicima je lakše da nas neutrališu. Radimo na tome- rekao je Mirković.

RepublikaFoto: Starsport

Prema njegovim rečima moguće da je došlo do određenih promena u glavama igrača i da moraju da se izbore sa pritiskom.


- Mi smo deo Partizana, velikog kluba, sa velikim pritiskom i mora sa njim da se nosi. Ko to ne može brzo ćemo se razići svi i to je realnost- rekao je Mirković.

On dodaje da mu nije prijatno kada pogleda stanje na tabeli i da sada Partizan nema mesta kalkulacijama.
RepublikaFoto: Starsport

- Situacija nije prijatna, čak je lošija nego pre dva meseca što se tiče bodovne razlike. Ne možemo da kalkulišemo kad smo u minusu, već samo da igramo maksimalno. Za šta će to biti dovoljno i za koju poziciju, videćemo. Neke stvare ne zavisi od nas, moramo sebe da gledamo- zaključio je Mirković.

Utakmica Zemun - Partizan igra se ove subote od 14 sati na stadionu u Gornjoj Varoši.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading