GOBELJIĆ NAPUMPAO SAMOPOUZDANJE PRED LIVERPUL!

Autor:

Sport

21.10.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je rutinski savladala Rad u susretu 12. kola Super lige Srbije. Marko Gobeljić je naglasio važnost pobede u duelu sa građevinarima pred nastavak sezone, u kojij crveno-bele očekuju velika iskušenja na tri fronta.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Uvek je utakmica pred neki evropski susret nezgodna i izuzetno je zbog psihološkog plana važno ostvariti pobedu. Mi smo u tome uspeli, bili smo dominantni tokom celog meča i zasluženo osvojili tri boda. Probali smo za ove dve nedelje u toku pauze da izmenimo način igre, da budemo agresivniji na protivničkoj polovini i da, fudbalskim rečnikom, davimo protivnika na njhovoj polovini. Možda u početku utakmice nismo stvarali šanse, ali to se vrlo brzo promenilo. Postigli smo dva gola na kraju poluvremena, što nam je omogućilo da u nastavku igre budemo još agresivniji. Ostaje žal za golom koji smo primili, jer protivnik nije imao nijednu šansu pre tog momenta- rekao je Gobeljić.

Gobeljić je bio strelac drugog gola protiv Rada u finišu prvog poluvremena, kojim je praktično overen trijumf.

- Tokom karijere provodio sam dosta vremena u napadačkim akcijama, tako da mi ovo danas nije bilo strano. Drago mi je što sam postigao još jedan gol i zahvalio bih se Degeneku na odličnom centaršutu. Zbog svakog gola u crveno-belom dresu sam izuzetno srećan. Mnogo mi znači za samopouzdanje pred put u Liverpul- rekao je Gobeljić.

RepublikaFoto: Starsport

Crvenu zvezdu u sredu, 24. oktobra od 21 sat očekuje gostovanje slavnom Liverpulu u okviru trećeg kola C grupe Lige šampiona.

- Svi živimo za takve utakmice. Znamo čiji grb nosimo na grudima i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Naši navijači su nas ponovo na prelep način ispratili, njihova podrška je neverovatna i mnogo nam znači- dodao je Marko Gobeljić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading